Baby's en kinderen

Bezoekers van deze pagina kijken ook op: medicijnen, dieren, boeken en kleding

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Zoek je een kadootje voor je net geboren neefje? Of is de feestneus al iets ouder?

Ben je opzoek naar informatie voor papa en mama zelf?

Gnoegle zocht de leukste kadootjes en beste tips bij elkaar!

Babyrelax voedingskussen

Babyrelax voedingskussen Het voedingskussen is de oplossing om je schouders te ontspannen en relaxen bij het geven van borst- of flesvoeding.

Ook is het een heerlijk kussen om tegenaan te zitten want de vulling vormt zich naar jou.

Het is compact en multifunctioneel.

Eichhorn houten treinen

Eichhorn houten treinen Verschillende sets voor houten treinen van Eichhorn

Bijvoorbeeld:
Houten spoorbaan 26 delig
Houten haveninstallatie 19 delig
Houten station 20 delig
Houten personentrein

Vanaf € 16.96

Luisterboek - Harry Potter en de halfbloed prins

Luisterboek - Harry Potter en de halfbloed prins Het land wordt geteisterd door vreemde rampen en aanslagen, en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige, onheilspellende mist.

In de Ligusterlaan zit Harry Potter ’s avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. Wat kan er zo belangrijk zijn dat Perkamentus hem bij de Duffelingen op komt zoeken en dat niet wachten kan tot Harry’s terugkeer naar Zweinstein? Zou het iets te maken hebben met de oude profetie die Harry aan het eind van zijn vijfde schooljaar gehoord heeft?

1001feestjes.nl

1001feestjes.nl 1001feestjes biedt producten voor elke feestelijke gelegenheid. Of het nu een verjaardag is, Kerst, een huwelijk, een zomerfeest, een themafeest of zomaar een feest of etentje; men kan altijd bij 1001feestjes.nl terecht voor de feestelijke aankleding.

Naast complete thematische feestpakketten biedt de shop allerlei feestproducten zoals slingers, ballonnen en confetti.

Luisterboek - Carry Slee: Kaatje Knal en de Biefstukbende

Luisterboek - Carry Slee Kaatje Knal en de Biefstukbende Olaf is verhuisd en voelt zich nog niet op zijn gemak in de straat, waar een stel kinderen van de Biefstukbende hem het leven zuur maakt.

Op de kermis ontmoet hij een spookje uit het spookhuis dat hem wel eens zal leren hoe je met vervelende buurkinderen moet afrekenen.

Dit verhaal van Carry Slee wordt bestaat uit een boek + luisterboek en wordt voorgelezen door Yvon Jaspers.

Kinderstoeltje.nl

Kinderstoeltje.nl Bent u op zoek naar het juiste kinderstoeltje voor uw kind? Dan bent u op deze site aan het juiste adres. U kunt er zeker van zijn dat u hier een zeer breed assortiment met autostoeltjes voor kids tegen komt.

Babybanz.nl

httpwww.babybanz.nl BabyBanZ en KidzBanZ - De nieuwe trend zonnebrillen voor baby's, peuters en kleuters! Beschermt de ogen van uw kind en ziet er Cool uit! Hoge kwaliteit lenzen - UV 400 - voldoen aan de hoogste eisen. Robuuste uitvoering van zeer sterk materiaal. Aanbevolen door de 'Optometrist-Association' in Australie. BabyBanz zonnebrillen worden gemaakt volgens de strikte richtlijnen van Optometristen wereldwijd. BabyBanZ zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld: Dagelijks gebruik tijdens de zomer want ook in Nederland kan de zon zeer fel zijn. Op het strand, ze houden zon en zand uit de oogjes. Op de fiets e.d., houdt ook de wind tegen als kinderen meerijden. Bij wintersport, 's winters in de sneeuw zijn UV-stralen nog sterker door de reflectie van de sneeuw. Op het water, bij het zeilen of andere watersport, ze houden ook spatwater tegen.

Speelgoed Postorder

Speelgoed Postorder Speelgoedpostorder heeft een uitgebreid assortiment speelgoed en pluche knuffelbeesten voor baby's en kinderen.

Zij verkopen veel diverse formaten en soorten pluche knuffels, oud hollands speelgoed, spellen, puzzles, kinder verkleedsetjes, blokken, games, kinder dvd films, kinderboeken, houten speelgoed, treinen, auto's en nog veel meer.

Geboortetaart voor 12 personen

Geboortetaart voor 12 personen Een MEGA beschuit met muisjes gevuld met ingekookt fruit en verse slagroom. Deze geboortetaart is voor 12 personen!!

Kraamkado - mand

Kraamkado - mand Leuk om te geven, een unieke kinderkoffer met daarin:

een superzacht slappopje
leuk pyjamaatje
badjasje
freddy de vuurvlieg'
voorleesbeest
spaarpot 'kip'
badspeeltjes

Groot formaat pluche beest

Groot formaat pluche beest Liggende leeuw van ongeveer 100 cm.

Concord Lift EVO PT Loop

Concord Lift EVO PT Loop De Concord Lift Evo X-Line is een kinderstoeltje van de ECE groep 2 + 3. Deze kinderstoeltjes zijn voor kinderen van 15-36 kg (ca. 4 - 12 jaar).

Het kinderstoeltje Concord Lift Evo PT van de Concord Design-Serie X-Line is de nieuwe maatstaaf van Concord met bewezen Lift Concept. Zo geniaal geconstrueerd, dat de stoel met n hand in hoogte kan worden versteld.

De nieuwe Lift Evo is zo licht van gewicht, dat hij probleemloos door kinderen van de ene auto naar de andere auto kan worden gedragen.

Activity Boerderij

Activity Boerderij Multifunctionele ‘boerderij’. Gemaakt van felgekleurde, verschillende soorten stof, gecombineerd met hout.

Inclusief stoffen kipje, schaapje en varkentje.

Deur en raampjes kunnen open en dicht. Met spiegel, belletje, rammeltje en knispers.

Kan door klittenbandsluitingen ook uitgevouwen worden en met bijgesloten lusjes aan de box gehangen worden.

Vissenkom met babypopjes

Vissenkom met babypopjes Geweldige 'vissenkom' met vier bijbehorende zeediertjes met knisper, piepje, rinkeltje en rammeltje.

Voorleesbeest

Voorleesbeest Sjakie de Giraf, voorleesbeest Zeer origineel voorleesbeest Sjakie de Giraf of Kika de Koe.

Heerlijk om uit voorgelezen te worden of om mee te spelen!

Knuffelparadijs.nl

Knuffelparadijs.nl Knuffelparadijs.nl is de grootste pluche knuffeldieren postorder van Europa.

Zij leveren knuffeldieren in alle Europese landen. Als er een baby geboren is, een verjaarsdag, sinterklaas- of kerstcadeau, als verzamelobject of gewoon als leuke attentie, een knuffeldier is altijd goed!

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Kijk voor andere leuke tips op de handige startpagina van Gnoegle:
Gnoegle Home

Gnoegle heeft ze op een rijtje!

Maxi-Cosi Priori XP Red Flame

Maxi-Cosi Priori XP Red Flame De nieuwe Priori XP is voorzien van een gordelspansysteem waardoor de stoel nog vaster in de auto kan worden geplaatst. Het Side Protection System zorgt voor een betere bescherming bij zijdelingse aanrijdingen.

De vijfpunts-gordel is gemakkelijk in hoogte instelbaar, zonder lastig losmaken van het gordelsysteem.

Abonnement op J/M

Abonnement op JM J/M: het beste en leukste vakblad voor ouders.

Onze Ouderbijdrage!

Niet dat ouder zijn een vak is, maar het vraagt wel om veel kennis. Ouder zijn in deze tijd vraagt nu eenmaal veel deskundigheid over opvoeden, opleiding en alles wat een ouder belangrijk vindt; hun gezondheid, hun school, hun geluk.

J/M geeft u al deze informatie met reacties en opinies van deskundigen en ouders, met tips, adressen en alles waar u als ouder in geïnteresseerd bent.

5 maanden voor: € 12.50

I love you ballon

I love you ballon 18 inch hartballon I love You lippen (gevuld met helium)

PetitParadis.nl

PetitParadis.nl Online campings?

Speciaal bedoeld voor gezinnen met kleintjes.

53 campings die buitengewoon geschikt zijn voor een vakantie met een baby en/of peuter.

Een camping is de ideale plek voor een verblijf met de allerkleinsten: avontuurlijk buitenleven en alle vrijheid en comfort.

Verschillende knuffel apen

Verschillende knuffel apen Knuffel apen in alle soorten en maten!

vanaf € 6.95

Luisterboek - Jip en Janneke

Luisterboek - Jip en Janneke Annie M.G. Schmidt vertelt over het alledaagse - maar o zo avontuurlijke - leven van de kleuters Jip en Janneke zo direct, zo grappig en zo helder dat het jonge kinderen meteen aanspreekt en boeit.

De Jip en Janneke's zijn dan ook niet alleen een klassieke (er zijn er al meer dan één miljoen van verkocht) maar vooral levende boeken, die in geen enkele kinderkamer kunnen ontbreken.

Eichhorn houten treinen

Eichhorn houten treinen Verschillende sets voor houten treinen van Eichhorn

Bijvoorbeeld:
Houten spoorbaan 26 delig
Houten haveninstallatie 19 delig
Houten station 20 delig
Houten personentrein

Vanaf € 16.96

Ooievaar.nl

Ooievaar.nl Bij de geboorte van een kindje is het leuk en attent om zo snel mogelijk met een cadeautje te feliciteren. Het is echter best moeilijk om een origineel cadeau te vinden. Ook de afstand vormt vaak een belemmering als u de ouders op korte termijn met de geboorte van hun zoontje of dochtertje wilt feliciteren. De Ooievaars Post lost dit op en zorgt ervoor dat snel en op ieder gewenst adres, thuis of in het ziekenhuis, in Nederland of in het buitenland, namens de gever een persoonlijk cadeau of een originele kraammand met voor een week lang cadeautjes wordt bezorgd. Elke dag kunnen de kersverse ouders een van de cadeautjes uitpakken. Ze zijn stuk voor stuk uniek en origineel.